Ajanvaraus

Monia arveluttaa varata nyt aikaa siinä pelossa jos tuleekin kipeäksi. Normaaliajan varausehdoissa sanotaan että samanpäivän peruutuksista veloitetaan 20€ ja saapumatta jätetyistä ajoista veloitetaan ensimäisen tunnin hinta. Juhannukseen  2022 saakka en veloita samana päivänä perutuista ajoista mikäli syynä on sairastuminen, tai epäilet sairastuneesi, mutta muistathan ilmoittaa siitä ennen varatun aikasi alkamista, muussa tapauksessa menee normaalisääntöjen mukaan. Nettiajanvarauksen vahvistuksessa sanotaan että aika tulee perua 24h ennen mutta sitä tekstiä en pysty muuttamaan, tämä postaus menee sen edelle.

Omalla kotisivullani on päivitys häiriöstä johtuva tilapäinen not secure ilmoitus. Pyrin saamaan asian mahdollisimman pian kuntoon. Ajanvaraukset toimivat ulkopuolisen palveluntarjoajan kautta joten tehdessäsi varausta alla olevasta linkistä, sivustolla jossa varauksen teet ei tätä häiriötä ole.

Ajanvaraukseen tästä linkistä

Varauksia voi edelleen tehdä myös vanhaan malliin edellisen käynnin yhteydessä, tekstiviestillä, tai soittamalla numeroon 040 415 3934
Puhelimeni on äänettömällä hoitojen aikana, soitan takaisin kun mahdollista.

Varausjärjestelmässä on 16h aikarajaus. Kalenteri näyttää myös alle 16h vapaana olevat ajat mutta estää niiden varaamisen. Jos haluat ajan alle 16h sisällä, ota yhteyttä soittamalla tai viestillä numeroon 040 415 3934

Kuumakivihieronnat varataan edelleen vain soittamalla tai viestillä, sillä järjestelmä ei laske kivien lämmitykseen tarvittavaa aikaa.

Ajanvaraukseen tästä linkistä