Kursseja

Reiki 1 kurssi

Energiahoidon kurssi itsehoitoon. Reikikanava, joka sinussa jo on, avataan tietoiseen käyttöön. Tutustutaan Reikiin ja saat käyttöösi ensimäisen Reikisymbolin, jota käytetään hoitoa tehdessä. Kurssin jälkeen voit hoitaa itseäsi, läheisiäsi, lemmikkejäsi, kotiasi ja monia muita asioita. Kaikki oleva on oikeastaan energiaa sen eri muodoissaan. Kurssilla käydään läpi Reikin periaatteita, käyttöä ja historiaa, sekä harjoitellaan hoitojen tekemistä ja energian tunnistamista. Reiki 1 kurssi tulee olla käytynä ennen Reiki 2 kurssia, jonka jälkeen voit alkaa halutessasi tekemään hoitoja myös asiakkaille. Vaikka et aikoisikaan toimia reikihoitajana, molemmat kurssit voivat olla hyvin antoisia itsensä hoitamisen ja kehittämisen kannalta. Itse menin aikoinaan kurssille lähinnä uteliaisuuttani ja se toi paljon positiivisia muutoksia elämääni sekä työ- että yksityiselämän puolella.

Kurssi jakautuu kahteen päivään tai iltaan. Lisäksi halukkaille järjestetään myöhemmin yksi harjoitteluilta ilman lisämaksua.

Kurssin hinta 180e/ osallistuja

Kysy lisää 040-415 3934/ Mervi

Ota yhteyttä ja ehdota sopivaa kurssiajankohtaa!

Reiki 2 kurssi

Reiki 2 kurssilla vahvistetaan hoitavan energian kulkua kauttasi vielä lisää ja saat käyttöösi kaksi uutta symbolia. Tekemäsi hoidon voimakkuus vahvistuu ja tarvittava hoitoaika lyhenee. Opit että Reiki ei ole sidoksissa aikaan eikä paikkaan ja harjoittelemme mm. kuinka hoidetaan ihmisä jotka ei pääse luoksesi fyysisesti hoitoon. Reiki 2 kurssin jälkeen olet valmis halutessasi toimimaan reikihoitajana myös asiakkaille, kunhan olet harjoitellut riittävästi.  Siitä on kuitenkin iloa myös itsellesi vaikka et haluaisikaan hoitaa muita. Reiki 1 kurssi tulee olla suoritettu ennen Reiki 2 kurssille osallistumista. Kurssien välillä on hyvä olla aikaa vähintään kuukausi. Reikivirityksesi ei kuitenkaan vanhene, joten ei haittaa vaikka kurssien välillä olisi vuosiakin aikaa. Aika on oikea silloin kuin sisimmässäsi tunnet niin. Jos olet käynyt Reiki 1 kurssin toisella opettajalla, ota mukaasi todistus tullessasi reiki 2 kurssille.

Kurssi jakautuu kahteen päivään tai iltaan. Lisäksi halukkaille järjestetään myöhemmin yksi harjoitteluilta ilman lisämaksua.

Kurssin hinta 270e/ osallistuja

Ota yhteyttä ja ehdota sopivaa kurssiajankohtaa!

Reiki 3 kurssi

Reiki 3 kurssi, Master taso, suoritetaan yksityisopetuksena. Kurssin hinta sovitaan etukäteen, mutta kesto riippuu yksilön omasta kehityksestä. Se on useampia kuukausia, yleensä noin vuoden ja sisältää paljon omaa harjoittelua ja itsetutkiskelua. Kolmoiskurssin jälkeen voit toimia Reikiopettajana. Kurssilla opitaan mm. tekemään Reikivirityksiä ja panostetaan omaan henkiseen kasvuun.

Kuumakivihierontakurssi

Kuumakivihierontakurssi suunnitteilla, tarkempia tietoja myöhemmin. Ota yhteyttä mikäli olet kiinnostunut kurssista.