Kauneudenhoitopalvelut

MIKRONEULAUS

Kosmeettinen neulaushoito. Hoito tehdään henkilökohtaisella mikronelualustelalla jossa on pyörivässä telassa kiinni hyvin lyhyitä neuloja. Neulojen pituus katsotaan hoidettavan ihon mukaan. Sopii esim. kasvojen ja/tai decoltee alueen hoitoon sekä hiustenlähtöön. Neulaus aikaansaa kehossa reaktion , jonka myötä se alkaa mm. lisäämään ihon omaa kollageenintutantoa ja parantaa käsiteltävän alueen verenkiertoa. Hoidossa voidaan käyttää tarvittaessa hoitoa tukevaa serumia ja hoidon jälkeen mikroneulaukseen soveltuvaa öljyä tasapainoittamaan punoitusta. Hoidon jälkeen iho punoittaa voimakkaasti ja tulee pitää hyvin puhtaana.  Kaikki mille iho altistuu hoidon jälkeen, imeytyy elimistöösi moninkertaisesti verrattuna ihon normaaliin suojaan. Esimerkiksi meikkaaminen hoidon jälkeen on ehdottomasti kiellettyä. vältä myös hikoilua kuntoilua ja suoraa auringonpaahdetta. Ihon punoituksen laskemista odotellessa, saat halutessasi samaan hintaan akupunktiota myös muihin vaivoihin tai rentoutukseksi.

Ensimäinen käsittelykerta 190€ sisältää henkilökohtaisen telan hankkimisen. Samaa telaa voidaan käyttää jatkokäsittelyissä korkeintaan viitenä seuraavana kertana seuraavan kuuden kuukauden aikana. Jatkokäsittelykerrat 112€/ kerta

Kosmeettinen Akupunktio

Akupunktiohoito jossa keskitytään kasvojen alueen nuorekkuuden palauttamiseen mm. parantamalla alueen verenkiertoa, vapauttamalla kasvolihasten jännitystiloja, madaltamalla juonteita ja korjaamalla kehon epätasapainotiloja jotka heijastuvat kasvoihin.

Halutetssasi ja varaamasi ajan pituuden sen salliessa, samalla voidaan hoitaa myös muita kehon vaivoja jotka ovat hoidettavissa kehon etupuolella sijatsevista pisteistä. Kokonaisuutta ajatelleen tämä on suositeltavaa, sillä kasvot heijastavat myös muita kehon tiloja.

Huomioi, että akupunktiossa mustelmat ovat aina mahdollisia, myös kasvojen alueella, vaikkakin niitä pyritään välttämään. Tästä syystä en suosittele kosmeettista akupunktiota tehtäväksi juuri ennen tärkeitä tilaisuuksia.

Hinta alkaen 79€/ 60 min. josta eteenpäin 10€/ 15 min.