Kauneudenhoitopalvelut

MIKRONEULAUS

Kosmeettinen neulaushoito. Hoito tehdään henkilökohtaisella mikronelualustelalla jossa on pyörivässä telassa kiinni hyvin lyhyitä neuloja. Neulojen pituus katsotaan hoidettavan ihon mukaan. Sopii esim. kasvojen ja/tai decoltee alueen hoitoon sekä hiustenlähtöön. Neulaus aikaansaa kehossa reaktion , jonka myötä se alkaa mm. lisäämään ihon omaa kollageenintutantoa ja parantaa käsiteltävän alueen verenkiertoa. Hoidossa voidaan käyttää tarvittaessa hoitoa tukevaa serumia ja hoidon jälkeen mikroneulaukseen soveltuvaa öljyä tasapainoittamaan punoitusta. Hoidon jälkeen iho punoittaa voimakkaasti ja tulee pitää hyvin puhtaana.  Kaikki mille iho altistuu hoidon jälkeen, imeytyy elimistöösi moninkertaisesti verrattuna ihon normaaliin suojaan. Esimerkiksi meikkaaminen hoidon jälkeen on ehdottomasti kiellettyä. vältä myös hikoilua kuntoilua ja suoraa auringonpaahdetta. Ihon punoituksen laskemista odotellessa, saat halutessasi samaan hintaan akupunktiota myös muihin vaivoihin tai rentoutukseksi.

Ensimäinen käsittelykerta 200€ sisältää henkilökohtaisen telan hankkimisen. Samaa telaa voidaan käyttää jatkokäsittelyissä korkeintaan viitenä seuraavana kertana seuraavan kuuden kuukauden aikana. Jatkokäsittelykerrat 112€/ kerta

Kosmeettinen Akupunktio

Akupunktiohoito jossa keskitytään kasvojen alueen nuorekkuuden palauttamiseen mm. parantamalla alueen verenkiertoa, vapauttamalla kasvolihasten jännitystiloja, madaltamalla juonteita ja korjaamalla kehon epätasapainotiloja jotka heijastuvat kasvoihin.

Halutetssasi ja varaamasi ajan pituuden sen salliessa, samalla voidaan hoitaa myös muita kehon vaivoja jotka ovat hoidettavissa kehon etupuolella sijatsevista pisteistä. Kokonaisuutta ajatelleen tämä on suositeltavaa, sillä kasvot heijastavat myös muita kehon tiloja.

Huomioi, että akupunktiossa mustelmat ovat aina mahdollisia, myös kasvojen alueella, vaikkakin niitä pyritään välttämään. Tästä syystä en suosittele kosmeettista akupunktiota tehtäväksi juuri ennen tärkeitä tilaisuuksia.

Hinta alkaen 75€/ 60 min. josta eteenpäin 10€/ 15 min.

VARTALOSOKEROINNIT

Ihokarvojenpoisto luonnollisesti sokeroimalla.

Sokerointi poistaa karvat juurineen jolloin tulos pysyy pidempään ja uusi karva kasvaa takaisin hennompana.

Huomioitavaa sokeroinnista: Jotta karva tarttuu sokeriin, on sen oltava tarpeeksi pitkä, n. 5mm. osa ihokarvoista saattaa olla eri kasvuvaiheessa ja ei siksi irtoa. Ennen sokerointia sokeroitavaa aluetta ei tule kuoria tai rasvata. Sokeri kuorii samalla myös ihon kuollutta pintakerrosta. Sokeroinnin jälkeen iho tulee pitää puhtaana ja vältää hikoilua ja suoraa auringonpaistetta. Joskus iho voi olla heti sokeroinnin jälkeeen hieman arka, täplikäs tai punoittaa voimakkaasti

Hinnat ovat alueittain alkaen hintoja hoidon kesto arvioituna helposti irtoavan karvatyypin mukaan. Alkaen hinnasta eteenpäin hinta on 10€/ 15 min. Etenkin miehillä hoitoon käytettävä aika voi olla huomattavasti pidempi.  Miehillä myös ihon toipumisaika on yleensä pidempi sillä paksumpi karva jättää ihoa enemmän auki.

Kainalot  alk. 25€ (max. 15 min), josta eteenpäin10€/15 min

Sääret alk. 40€ (max. 30 min) josta eteenpäin10€/15 min

Reidet alk. 40€ (max. 30 min) josta eteenpäin10€/15 min

Käsivarret  alk. 30€ (max. 20 min.) josta eteenpäin10€/15 min

Rintakehä/ selkä/ vatsa alk. 40€ (max. 30 min.) josta eteenpäin 10€/15 min. Huom. hyvin karvainen rintakehä voi hyvinkin kestää 60 min.

Bikiniraja  alk. 30€ (max. 15 min) josta eteenpäin10€/15 min

Nenäkarvat ja/tai huulen yläpuoli 20€ (max. 15 min) josta eteenpäin10€/15 min