Ohjeita hoitoon tulevalle ja peruutusehdot

Monia arveluttaa varata nyt aikaa siinä pelossa jos tuleekin kipeäksi. Normaaliajan varausehdoissa sanotaan että samanpäivän peruutuksista veloitetaan 20€ ja saapumatta jätetyistä ajoista veloitetaan ensimäisen tunnin hinta. 1.5 saakka en veloita samana päivänä perutuista ajoista mikäli syynä on sairastuminen, tai epäilet sairastuneesi, mutta muistathan ilmoittaa siitä ennen varatun aikasi alkamista, muussa tapauksessa menee normaalisääntöjen mukaan. Nettiajanvarauksen vahvistuksessa sanotaan että aika tulee perua 24h ennen mutta sitä tekstiä en pysty muuttamaan, tämä postaus menee sen edelle.

Tullessasi Shiatsuhierontaan, varaa mukaasi rennot vaatteet, hieronta tehdään vaatteet päällä.

Tullessasi Kuumakivihierontaan, ota huomioon että ihosi on hoidon jälkeen öljyinen. Vältä käyttämästä arkoja vaatemateriaaleja heti hoidon jälkeeen.

Tullessasi mikroneulaukseen, ota huomioon, että hoidon jälkeen iho on pidettävä täysin puhtaana ja on vältettävä mm. hikoilua ja suora auringonpaistetta. myös meikkaaminen vähintään hoitopäiväänä on hoidon jälkeen kielletty.

Varaamasi hoitoaika käytetään hoidon tekemiseen, kokonaiskäyntiin menee näin ollen hieman pidempi aika, joten älä tee itsellesi liian tiukkaa aikataulua hoidon jälkeen. Toivottavaa on myös ettet heti hoidon jälkeen tee mitään rankkaa kuten kuntoilua. Varaathan siis käyntiisi riittävästi aikaa saapumatta kuitenkaan liian aikaisin . Jos aikasi on esim. klo 12.00, riittää että olet paikalla klo 12.00 Vastaanotolla ei ole odotusaulaa joten mikäli saavut etuajassa, saatat joutua odottamaan ulkona. Ulko-ovi on lukossa mikäli edellisen asiakkaan hoito on vielä kesken. Muutaman minuutin myöhästymisestä ei aikataulut vielä mene sekaisin, mutta mikäli myöhästyt yli 15 min. katsotaan hoitoaikasi alkaneeksi silloin ja joudumme lyhentämään hoitoasi.

Mikäli joudut muuttamaan tai peruuttamaan varaamasi ajan, teethän sen viimeistään edellisenä päivänä. Samana päivänä perutuista ajoista veloitetaan peruutusmaksu 20e

Jos olet unohtanut varaamasi ajan, tai muusta syystä et saavu paikalle ilmoittamatta siitä etukäteen, varaamastasi hoidosta veloitetaan ensimäisen tunnin hinta kokonaisuudessaan.