Ohjeita hoitoon tulevalle ja peruutusehdot

 

Tullessasi Shiatsuhierontaan, varaa mukaasi rennot vaatteet, hieronta tehdään vaatteet päällä.

Tullessasi Kuumakivihierontaan, ota huomioon että ihosi on hoidon jälkeen öljyinen. Vältä käyttämästä arkoja vaatemateriaaleja heti hoidon jälkeeen.

Tullessasi mikroneulaukseen, ota huomioon, että hoidon jälkeen iho on pidettävä täysin puhtaana ja on vältettävä mm. hikoilua ja suora auringonpaistetta. myös meikkaaminen vähintään hoitopäiväänä on hoidon jälkeen kielletty.

Varaamasi hoitoaika käytetään hoidon tekemiseen, kokonaiskäyntiin menee näin ollen hieman pidempi aika, joten älä tee itsellesi liian tiukkaa aikataulua hoidon jälkeen. Toivottavaa on myös ettet heti hoidon jälkeen tee mitään rankkaa kuten kuntoilua. Varaathan siis käyntiisi riittävästi aikaa saapumatta kuitenkaan liian aikaisin . Jos aikasi on esim. klo 12.00, riittää että olet paikalla klo 12.00 Vastaanotolla ei ole odotusaulaa joten mikäli saavut etuajassa, saatat joutua odottamaan ulkona. Ulko-ovi on lukossa mikäli edellisen asiakkaan hoito on vielä kesken. Muutaman minuutin myöhästymisestä ei aikataulut vielä mene sekaisin, mutta mikäli myöhästyt yli 15 min. katsotaan hoitoaikasi alkaneeksi silloin ja joudumme lyhentämään hoitoasi.

Mikäli joudut muuttamaan tai peruuttamaan varaamasi ajan, teethän sen viimeistään edellisenä päivänä. Samana päivänä perutuista ajoista veloitetaan peruutusmaksu 20e

Jos olet unohtanut varaamasi ajan, tai muusta syystä et saavu paikalle ilmoittamatta siitä etukäteen, varaamastasi hoidosta veloitetaan ensimäisen tunnin hinta kokonaisuudessaan.